Organisatieontwikkeling

Organisatie ontwikkeling

In een tijd waarin de enige constante factor verandering is, is het belangrijk dat je als bedrijf niet meeloopt hierin, maar vanuit je eigen identiteit en vanuit de waarden van de organisatie voorop (blijft) lopen en een heldere toegevoegde waarde hebt voor jouw klant én medewerker. De technologisering, een maatschappij die verandert en de reden waarom medewerkers bij een organisatie werken, maakt dat het soms lastig is om als bedrijf zijnde dicht bij diens eigen principes te blijven of wellicht weer te vinden. De kern van dit alles begint bij jouw medewerkers, zij organiseren immers gezamenlijk het doel van jouw bedrijf. Organiseer jij het voor jouw medewerkers goed, zal het andersom ook zo zijn en zal dit aanzienlijk merkbaar zijn voor jouw klanten. Dit maakt een organisatie vitaal.  

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Met een groot netwerk, een goede dosis ervaring in transities en organisatieontwikkeling kan ik jou helpen om de waarden van de organisatie (terug) te vinden en/of aan te scherpen. Dit doe ik altijd vanuit de menselijke maat. Er is niet één specifieke aanpak te noemen, omdat elke organisatie anders is ingekleed. Dat maakt mijn aanpak dan ook uniek. Ik zal op zoek gaan naar de behoefte, met een positief kritische bril op. Aan de hand hiervan zullen we een traject opzetten wat passend is om jouw organisatie weer vitaal te maken. 

Contact

Wil jij je eens laten informeren wat ik voor jou kan betekenen, neem contact op en onder het genot van een kop koffie kunnen we eens kennis maken.